Izrabljena vozila

Aktualno Poskrbimo za odkup in odvoz vašega izrabljenega vozila iz UE Ljubljana, Litija, Zagorje ob Savi, Domžale in Trbovlje.

Odkup in prevzem izrabljenih vozil

Vam ni vseeno kaj se zgodi z vašim izrabljenim vozilom?

 

Potrebujete brezplačen odvoz vašega neuporabnega vozila?

 

Nudimo odkup in prevzem avtomobilov, tovornih vozil, težke gradbene mehanizacije.

 

1. Odkup vozila

 

Za vaše izrabljeno vozilo vam bomo plačali glede na težo vozila in trenutno odkupno ceno za kilogram. Organiziramo pa tudi odvoz vozila z vaše lokacije, ki pa ga zaračunamo oziroma odštejemo od kupnine. Prevoz se obračuna glede na oddaljenost lokacije prevzema vozila. Za podrobnejše informacije glede odkupne vrednosti in odvoza vozila, nas prosim kontaktirajte na spodnjo telefonsko številko.

 

 

 


Kako poteka odkup vašega izrabljenega vozila?

 

1. Enostavnost je ena izmed naših kvalitet! Vse, kar morate storiti je to, da nas pokličete ali pošljete povpraševanje po elektronski pošti.

 

2. Poslali vam bomo našega voznika, ki bo odpeljal vozilo. V kolikor nam boste predhodno poslali kopijo prometnega dovoljenja, Vam bo naš voznik že ob prevzemu vozila prinesel s sabo tudi kupoprodajno pogodbo, v nasprotnem primeru daste kopijo prometnega dovoljenja šoferju in dokumentacijo prejmete naslednji dan po pošti.

 

3. Od 01.07.2011 dalje se kupoprodajnih pogodb več ne overja, ampak se naredi le identifikacija kupca in sprememba lastništva vozila, zato poleg kupoprodajne pogodbe prejmete tudi pooblastilo, s katerim lahko uredite vpis podatkov našega podjetja kot novega lastnika vozila. Spremembo lastništva in identifikacijo prodajalca boste uredili na upravni enoti ali odjavno/prijavni službi.

 

4. Najkasneje v roku 10 dni nam morate dostaviti naslednjo dokumentacijo:
- En izvod podpisane kupoprodajne pogodbe
- Original odjavljeno prometno dovoljenje
- Račun ali kopijo računa od odjavno-prijavne službe ali upravne enote, ki dokazuje, da ste opravili spremembo lastništva in identifikacijo prodajalca

 

5. Po prejemu dokumentacije, vam bomo nakazali kupnino na TRR, ki ga boste navedli na kupoprodajno pogodbo.

 


Prednosti GET Inženiringa d.o.o.

  • Dolgoletne izkušnje razgradnje vozil
  • Velik prihranek časa in skrbi, saj za vaše izrabljeno vozilo poskrbimo mi

 


Za več informacij o nas in naši ponudbi nas kontaktirajte.
Natisni | Na vrh